•  

   Communiceer vandaag over

   de wereld van morgen!

  • Welkom

   Over duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid natuurlijk eerlijk communiceren, dat is waar ons hart harder van klopt! In een tijd waarin steeds meer mensen hechten aan producten en diensten die ontwikkeld zijn met de grootste zorg voor mens, dier en planeet, is eerlijkheid een belangrijke basis. MORGEN=NU werkt voor bedrijven met een vergelijkbare missie: niet morgen, maar vandaag willen beginnen om de wereld te verbeteren, veiliger, rechtvaardiger en mooier te maken.

    

   Victorine Kleijkers-Ensberg

  • Wat wij doen

   Communicatieadvies met impact

   MORGEN=NU helpt publieke en private organisaties met eerlijke communicatie over echte duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Wij richten ons op interne communicatie, externe communicatie en de borging van beide vormen van communicatie in de bedrijfsprocessen.

    

   Lees meer

  • Wie we zijn

   De wereld mooier en beter maken

   MORGEN=NU is ontstaan uit een besef dat er nog een wereld te winnen valt als het gaat om eerlijke communicatie over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Al van jongs af aan is Victorine Kleijkers-Ensberg zich erg bewust van onrecht in de wereld en de laatste jaren is daar een interesse in duurzame vraagstukken bijgekomen. Na de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en een aantal jaren notarieel recht en Nederlands recht, bleek dat het recht niet altijd zo rechtvaardig is als je mag verwachten. Haar maatschappelijke hart bracht Victorine terug naar de woningcorporatiebranche, waar ze eerder stage liep. Hier ontdekte ze haar passie voor interne en externe communicatie.

    

   In oktober 2016 leidde een bezoek aan Hong Kong en het bijwonen van een lezing van Matt Friedman, een bekende naam als het om tegengaan van mensenhandel en moderne slavernij gaat, dat Victorine hier concreet iets mee wilde gaan doen. In de maanden die daarop volgden, is er een nieuwe missie en visie ontstaan: de wereld mooier en beter maken, start in het klein en in Nederland zelf.

    

   MORGEN=NU wil publieke en private organisaties de meerwaarde laten zien van het belang van eerlijke communicatie. Eerlijke communicatie over geleverde diensten en producten die op een bewuste wijze worden geproduceerd zonder dat dit ten koste gaat van de aarde, dieren of de mens (geen kinderarbeid bijvoorbeeld). Hierbij geldt: intern gaat voor extern. Oftewel: we starten samen met het binnen de organisatie verzorgen van eerlijke communicatie om medewerkers zich (nog) meer betrokken te laten voelen bij de missie en visie van de organisatie. Daarna pas zorgen we er samen voor dat de externe communicatie open en eerlijk is. Wat je zegt, ook waar maken. En wat je waarmaakt, natuurlijk ook delen met de binnen- en buitenwereld!

  • Wat ons drijft

   Natuurlijk eerlijk communiceren

   Echte duurzaamheid

   Vanuit visie en overtuiging handelen

   Duurzaamheid lijkt voor sommigen een modegril, maar is dat zeker niet. Elke organisatie wil in meer of mindere mate bijdragen aan een betere wereld. De mens, dier en natuur niet schaden. Zorgen dat toekomstige generaties net zo goed van de aarde kunnen genieten als wij nu doen. Verschillende organisaties zetten zich bewust en proactief in voor duurzaamheid, échte duurzaamheid en geen ‘window dressing’ voor de show.

    

   Echte duurzaamheid gaat uit van een duurzaamheidsvisie die vertaald is naar de organisatiecultuur en de algehele manier van werken. MORGEN=NU adviseert organisaties hoe over echte duurzaamheid te communiceren. Wij verzorgen zelf geen inhoudelijk advies over hoe een organisatie meer duurzaam kan handelen of produceren. Daarvoor werken wij samen met inhoudelijke duurzaamheidsexperts in ons netwerk. Wij focussen ons bewust op interne en externe communicatie van organisaties over echte duurzaamheid.

    

   Lees meer

  • Contact

   Wij komen graag bij u langs om samen van gedachten te wisselen over uw communicatievraag! Maar mocht u in Tilburg zijn, laat het dan vooral weten. Wij zorgen dan dat de koffie/thee en iets lekkers voor u klaar staat!

   All Posts
   ×